top of page

Desenvolupament d'Organitzacions

El nostre focus és la facilitació del diàleg per crear claredat i comprensió i inspirar transformació, desenvolupament i creixement entre els diferents membres dels equips i/o organitzacions.
simbol-endins-ok.png
Working 1-franja BN+C.jpg

El nostre enfocament:

l’enfocament Gestalt-Sistèmic a les organitzacions

Enfoc
Des de l’enfocament Gestalt posem l’atenció en allò que succeeix i facilitem el contacte amb l’experiència per poder responsabilitzar-se en allò que cadascú fa.
 
Així, mitjançant un procés d'aprenentatge que estimula la connexió amb la realitat, es facilita la identificació del que es necessita en el present, per afavorir la presa de decisions eficaces.
 
L'enfocament Sistèmic, per altra banda, es dirigeix a proporcionar respostes creatives basades en les relacions interpersonals en el sí de la organització.
 
L’aplicació conjunta dels dos enfocaments, proporciona una millor comprensió de les situacions i optimitza les actuacions, els processos i els resultats dels equips i organitzacions.
 
Des de endins, abordem els problemes i els conflictes com a eines fonamentals per al desenvolupament i el progrés de l’organització i els professionals que l’integren.
foto 44-web-bn.jpg
grup-montserrat.jpg

La nostra metodologia

Utilitzem una metodologia col·laborativa i participativa a través de l’aprenentatge vivencial i la reflexió. Mitjançant dissenys específics a cada necessitat, acompanyem a l’equip a trobar la seva pròpia solució.
foto-web-33-bn.jpg
metodologia
Que oferim

Què oferim

1/ Serveis d’acompanyament en:
  • Desenvolupament d’equips, organitzacions i sistemes
  • Consultoria de processos participatius
  • Suport al lideratge
  • Suport al desenvolupament i la realització professional
  • Transformació de conflictes
 
2/ Serveis de formació en:
  • Lideratge
  • Desenvolupament d’organitzacions
  • Transformació de conflictes i mediació
simbol-endins-ok.png
simbol-endins-ok.png
simbol-endins-ok.png
simbol-endins-ok.png
familia-anna-endins.jpg
bottom of page